ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τομ Μπρέιντι: Επενδύει σε ιστορική ομάδα της Αγγλίας για να την επαναφέρει στην Premier League

Τομ Μπρέιντι: Επενδύει σε ιστορική ομάδα της Αγγλίας για να την επαναφέρει στην Premier League
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μετά τον ΛεΜπρον Τζέιμς, που αγόρασε μετοχές στη Λίβερπουλ και τον αστέρα του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς, που αγόρασε την Ρέξαμ, ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του NFL, Τομ Μπρέιντι επενδύει σε ομάδα της Αγγλίας.

Ο Τομ Μπρέιντι, κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο NFL, αγόρασε ένα μικρό πακέτο μετοχών της Μπέρμιγχαμ και θα αναλάβει ρόλο συμβούλου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Championship.

Ο 46χρονος θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου αναμένεται να εργαστεί στον τομέα αθλητικής επιστήμης, ενώ θα έχει ρόλο και στην ομάδα διεθνούς μάρκετινγκ της Μπέρμιγχαμ.

Στόχος να βοηθήσει από το πόστο του να επιστρέψει ο ιστορικός σύλλογος στην Premier League, στην οποία μετείχε για τελευταία φορά το 2011.

Πέρυσι, μάλιστα, η Μπέρμιγχαμ έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη δεύτερη τη τάξει αγγλική κατηγορία, τερματίζοντας στη 17η θέση.

«Υπήρξα μέλος φανταστικών ομάδων στις μέρες μου και ανυπομονώ να εφαρμόσω το όραμά μου και να δημιουργήσω την ίδια επιτυχία και στη Μπέρμιγχαμ» δήλωσε ο επτά φορές πρωταθλητής του NFL, Τομ Μπρέιντι.