ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE η κλήρωση για τα play offs του Conference League με ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό

LIVE η κλήρωση για τα play offs του Conference League με ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δείτε σε live streaming τις κληρώσεις για τα play offs σε Champions League, Europa League και Conference League με τη συμμετοχή 5 ελληνικών ομάδων

Οι πέντε ελληνικές ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης) ρίχνονται αυτή την εβδομάδα στη μάχη του 3ου προκριματικού των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με στόχο την πρόκρισή τους στα play offs.

Από σήμερα, μάλιστα, θα γνωρίζουν και τους αντιπάλους τους σε περίπτωση που προχωρήσουν, μιας και διεξάγονται οι κληρώσεις για τα play offs σε Champions League, Europa League και Conference League στη Νιόν της Ελβετίας.

Η αρχή θα γίνει στις 13:00 με το Champions League. Μία ώρα μετά θα κληρώσει για το Europa League και τέλος στις 15:00 για το Conference League.

Δείτε παρακάτω σε Live Streaming τις κληρώσεις από την Cosmote TV:

Αντίπαλοι play offs Champions League

Αναφορικά με τα play offs του Champions League, οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ (αν αποκλείσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) στο δρόμο των πρωταθλητών, είναι οι:

Κλάκσβικ – Μόλντε
Σλόβαν Μπρατισλάβας – Μακάμπι Χάιφα
Ρακόβ – Άρης Λεμεσού
Αντβέρπ

Στο δρόμο των μη πρωταθλητών που θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αν αποκλείσει τη Μαρσέιγ, πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι οι:

Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα
Ρέιντζερς – Σερβέτ

Αντίπαλοι play offs Europa League

Στα play off του Europa League ο αντίπαλος της ΑΕΚ (αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) θα είναι είτε ο νικητής ενός εκ των ζευγαριών:

Ζαλγκίρις Βίλνιους-Χάκεν

Καραμπάγκ- Ελσίνκι

Ζρίνσκι-Μπρέινταμπλικ

Σερίφ Τιρασπόλ-Μπάτε Μπορίσοφ

Αστάνα-Λουντογκόρετς

Ή ο χαμένος ενός εκ των παρακάτω ζευγαριών:

Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μακάμπι Χάιφα

Κλάκσβικ-Μόλντε

Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Γαλατασαράι

Ράκοφ-Άρης Λεμεσού

Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας

Αν ο Ολυμπιακός περάσει τη Γκενκ τότε θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άγιαξ, Λίντσερ, Αμπερντίν, Τσουκαρίτσκι, Ζόρια Λούχανσκ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.

Αντίπαλοι play offs Conference League

Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης έμαθαν τους οριστικούς πιθανούς αντιπάλους τους, για τα playoffs του Conference League, εφόσον βρεθούν σε αυτή τη φάση.

Οι ερυθρόλευκοι θα μπουν στην κλήρωση ως ζευγάρι με την Γκενκ και θα συνεχίσουν σε αυτή τη διοργάνωση αν αποκλειστούν από τους Βέλγους στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Οι πιθανοί αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό:

Λεχ Πόζναν - Σπάρτακ Τρνάβα
Αρούκα - Μπραν
Όσιγιεκ - Αδάνα Ντεμίρσπορ
Χιμπέρνιαν - Λούζερν

Δύσκολο είναι το έργο του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League απέναντι στη Χάιντουκ Σπλιτ. Εφόσον προκριθεί στα play offs θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, δεδομένου πως στο υποσύνολό του βρίσκονται ομάδες, όπως η Ουσασούνα, η Ραπίντ Βιέννης, η Νόρτζελαντ και η Ρόζενμποργκ.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

Οσασούνα
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) ή Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) ή Νόρτζελαντ (Δανία)
Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) ή Χαρτς (Σκωτία)
Τσέλιε (Σλοβακία) - Νέμαν Γκρόντνο (Λευκορωσία)

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Ντίναμο Κιέβου στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι «κίτρινοι» εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο των Ουκρανών έχουν υποψήφιους αντιπάλους για όλα τα γούστα.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Άρη:

Ντίλα Γκόρι - ΑΠΟΕΛ
Μπεσικτάς - Νέφτσι
Τόρσχαβν - Ριέκα
Τομπόλ Κοστανάι - Ντέρι Σίτι

Τα πρώτα παιχνίδια για τα playoffs του Conference League θα διεξαχθούν στις 24 και οι ρεβάνς στις 31 Αυγούστου. Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 15:00 με LIVE Streaming από την Cosmote TV.