ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Deal» με τη Ναντ για πώληση Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: «Deal» με τη Ναντ για πώληση Αουγκούστο

Σύμφωνα με την Equipe ΠΑΟΚ και Ναντ τα βρήκαν στα 6 εκ. ευρώ για να πωληθεί στους Γάλλους ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ολοκληρώνεται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Ναντ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, όπως όλα δείχνουν. Ο «δικέφαλος» σύμφωνα με την Equipe είναι πλέον… μια ανάσα απ’ το deal με το γαλλικό σύλλογο, για την πώληση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Όπως τονίζεται ο παίκτης θα ταξιδέψει την Πέμπτη 10/8 για τη Γαλλία, προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Ναντ. Συμφωνία που θα αποφέρει στον ΠΑΟΚ 6.000.000 ευρώ, πάντα όπως υποστηρίζει το γαλλικό δημοσίευμα.

«Είχε επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο αλλά έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου. Το ποσό της μεταγραφής θα ανέλθει τελικά στα 6.000.000 ευρώ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται στη Ναντ αυτή την Πέμπτη για να περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ναντ τετραετούς διάρκειας».

Έτσι, ο Βραζιλιάνος όπως φαίνεται θα πωληθεί στους Γάλλους και ο ΠΑΟΚ προχωρά για την απόκτηση του Μαξίμοβιτς ως αντικαταστάτη του.