ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Μιχάλη Κατσουρή: Έκκληση να δοθούν αντί για στεφάνια, χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα»

Κηδεία Μιχάλη Κατσουρή: Έκκληση να δοθούν αντί για στεφάνια, χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα»

Έκκληση της οικογένειας του Μιχάλη Κατσουρή.

Η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή από τους χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα «παιχτεί» σήμερα στην Ελευσίνα, όπου θα κηδευτεί ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ.

Για μια ακόμη φορά, η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή έκανε έκκληση στον κόσμο να μην καταθέσει στεφάνια αλλά αντ'αυτού να δώσει χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα».

Αυτό τόνισε και το πρωί της Παρασκευής (11/08) ανήμερα της κηδείας του 29χρονου ο θείος του, Σταύρος Ψυμουλάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας

Παράλληλα ο δήμος Ελευσίνας έκανε γνωστό πως μέχρι την κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή δεν θα πραγματοποιηθεί στην πόλη καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη».

Η επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη αναφέρει: «Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φτώχιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι' αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ" στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Αριθμοί λογαριασμών σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:

Alpha Bank: IBAN: GR26 0140152015200200 2000 515

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110080000000804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009)(επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο syllogoselpida@elpida.org, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.