Βύρωνας: Αυτός είναι ο 32χρονος που εκτέλεσε η αλβανική μαφία μπροστά στον γιο του

Οι τελευταίες πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας του 32χρονου στον Βύρωνα

Βύρωνας, εκτέλεση
Το σημείο της δολοφονίας του 32χρονου στον Βύρωνα
Intime News
1'

Ο 32χρονος Αλβανός που ήταν γνώριμος των Αρχών στη γειτονική χώρα, εκτελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα με δύο σφαίρες από πιστόλι των 9mm.

Οι τελευταίες πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στο σημείο της δολοφονίας του 32χρονου στον Βύρωνα με την οικογένειά του που ήταν μπροστά τη στιγμή της εκτέλεσής του να παραμένει σε σοκ και να μην έχει δώσει κατάθεση - για την ώρα - στους αστυνομικούς.

Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα

Ο 32χρονος ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τη γυναίκα του όταν ο δολοφόνος του, που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας του ήταν και ο γιος του 32χρονου, ο οποίος είδε τα πάντα και άρχισε να φωνάζει στους περαστικούς «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ο 32χρονος φαίνεται να είχε έρθει στη χώρα μας για το Πάσχα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλβανική μαφία τον έψαχνε από το 2021.

Κι αυτό γιατί φαίνεται να είχε συμμετάσχει σε δολοφονική επίθεση στην Αλβανία το 2021.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή