ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντιδράσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Θίχτηκαν οι Σαουδάραβες επειδή έκανε το σταυρό του

Αντιδράσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Θίχτηκαν οι Σαουδάραβες επειδή έκανε το σταυρό του

Ο CR7 σκόραρε κι έκανε τον σταυρό του, γεγονός που έχει ξεσηκώσει τη Σαουδική Αραβία καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται στη συγκεκριμένη χώρα.

Σε μπελάδες απ’ το πουθενά έχει μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, σκόραρε στο ματς με την Αλ Σόρτα, στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό του πρωταθλητριών ομάδων Ασίας. Ο πανηγυρισμός του, όμως, δεν άρεσε στους Σαουδάραβες.

Τί έκανε; Το σταυρό του! Εν συνεχεία έκανε το καθιερωμένο «Siu». Όλα αυτά στο 75ο λεπτό του αγώνα. Οι Σαουδάραβες αισθάνονται θιγμένοι, καθώς στη χώρα τους απαγορεύεται η προσευχή ή τα σύμβολα άλλης θρησκείας. Σε τέτοιο σημείο που να τιμωρείται με σύλληψη όποιος δεν υπακούει.

Είναι χαρακτηριστικό πως πρώην παίκτης της Αλ Νασρ (Χουάν Πάμπλο), είχε συλληφθεί επειδή φάνηκε ένα τατουάζ του Ιησού που είχε στο μπράτσο του.

Πάντως στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μάλλον απλά δημιουργείται κλίμα απ’ όσους φωνάζουν στη χώρα, καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για κυρώσεις στον CR7 επειδή έκανε το σταυρό του.