ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Νέο ρεκόρ μεταγραφής από τη Τσέλσι - Δίνει ασύλληπτο ποσό για τον Καϊσέδο

Premier League: Νέο ρεκόρ μεταγραφής από τη Τσέλσι - Δίνει ασύλληπτο ποσό για τον Καϊσέδο

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Μπράιτον για την απόκτηση του μέσου, Μόιζες Καϊσέδο, με το κόστος της μεταγραφής να αποτελεί νέο ρεκόρ για την Αγγλία.

Συγκεκριμένα, η Τσέλσι θα πληρώσει 115 εκατομμύρια λίρες (περίπου 133 εκατ. ευρώ), ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ στην Premier League, το οποίο είχε κάνει η ιδια, αποκτώντας τον Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα για 122 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, ο Καϊσέδο θα υπογράψει οκταετές συμβόλαιο με τους «μπλε»!

Η Τσέλσι χρειάστηκε να αυξήσει την προσφορά της για τον παίκτη αρκετές φορές, καθώς έδινε «μάχη» με τη Λίβερπουλ, η οποία είχε επίσης έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την Μπράιτον στα 111 εκατομμύρια λίρες.

Ο 21χρονος Καϊσέδο, ωστόσο, είπε στον σύλλογό πως ήθελε να φύγει και ξεκαθάρισε ότι ήθελε να πάει στο Στάμφορντ Μπριτζ και όχι στο Άνφιλντ.

Η Τσέλσι, που τερμάτισε 12η την περασμένη σεζόν, άρχισε την πορεία της στην Premier League με εντός έδρας ισοπαλία 1-1, με την Λίβερπουλ.

Η συμφωνία με τον μέσο από το Εκουαδόρ θα ανεβάσει τις δαπάνες για μεταγραφές σε πάνω από 800 εκατομμύρια λίρες (927 εκατ. ευρώ) για την κοινοπραξία του Τοντ Μπόελι με την Clearlake Capital, από τότε που ανέλαβε την ιδιοκτησία της Τσέλσι τον περασμένο Μάιο. Εξ' αυτών, σχεδόν 200 εκατομμύρια λίρες (231 εκατ. ευρώ), έχουν δοθεί στην Μπράιτον!

Διαβάστε επίσης:

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φορτούνης; Μυθική διπλή πρόταση από Σαουδική Αραβία

Αθλητικές μεταδόσεις: Συνεχίζεται η δράση στην Ευρώπη - «Σέντρα» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Σαουδική Αραβία αλλάζει τα αθλητικά δρώμενα - Επενδύσεις 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια 4ετία