ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φορτούνης; Μυθική διπλή πρόταση από Σαουδική Αραβία

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Φορτούνης; Μυθική διπλή πρόταση από Σαουδική Αραβία
Intime

Ο Κώστας Φορτούνης έχει μπει στο στόχαστρο δύο ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες προσφέρουν μυθικά χρήματα στον άσο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό.

Το… τσουνάμι εκατομμυρίων της Σαουδικής Αραβίας, έφτασε και στην Ελλάδα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Η Αλ Ουάχτα που έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη, χτύπησε την πόρτα στον Ολυμπιακό για έναν εκ των κορυφαίων παικτών του. Τον Κώστα Φορτούνη.

Οι Άραβες δίνουν τεράστιο συμβόλαιο στον Έλληνα άσο. Συγκεκριμένα ετησίως του προσφέρουν απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ. Ποσό που φυσικά είναι τεράστιο και ικανό να τον δελεάσει.

Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν κι απ’ τον Ολυμπιακό, καθώς χωρίς τη δική του συγκατάθεση δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό. Ίσως η μεταγραφή του Σκάρπα απ’ τους «ερυθρόλευκους» να σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με το θέμα Φορτούνη, καθώς οι δύο παίκτες αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Η πρόταση φέρεται να είναι άνω του 1 εκ. ευρώ για τους Πειραιώτες και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ εδώ και μέρες. Μένει να φανεί η κατάληψη της υπόθεσης με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία, ωστόσο, η Αλ Ουάχτα δεν είναι η μόνη που θέλει τον Κώστα Φορτούνη, αφού ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι Σαουδάραβες, αναφέρουν ότι και η ομάδα του CR7 έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον διεθνή μέσο, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις: Συνεχίζεται η δράση στην Ευρώπη - «Σέντρα» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Σαουδική Αραβία αλλάζει τα αθλητικά δρώμενα - Επενδύσεις 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μια 4ετία

Πολύ καλός ο Χουάντσο, ήττα Ισπανίας απ’ τις ΗΠΑ

Κιλιάν Εμπαπέ: Ανανεώνει με την Παρί μέχρι το 2025 - Αλ Κελαϊφί: «Επέστρεψε και είναι αφοσιωμένος»

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Κάνει το «μπαμ» με τον διεθνή Βραζιλιάνο Γκουστάβο Σκάρπα (video)

Επική αντίδραση από Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζήτησε εξηγήσεις γιατί δεν βγήκε MVP του τελικού