ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοιχτό ενδεχόμενο επιστροφής Γκρίνγουντ παρά τις αντιδράσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανοιχτό ενδεχόμενο επιστροφής Γκρίνγουντ παρά τις αντιδράσεις

Αναστάτωση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα σενάρια ενεργοποίησης του Μέισον Γκρίνγουντ, με την ανακοίνωση της ομάδας να μην ξεδιαλύνει το τοπίο.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί για επίθεση και βιασμό της συντρόφου του. Αμέσως τέθηκε εκτός ομάδας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προφυλακίστηκε και εδώ και κάποιους μήνες έχουν αποσυρθεί όλες οι κατηγορίες εναντίον του. Μάλιστα απέκτησε και παιδάκι με την σύντροφό του που τον είχε κατηγορήσει.

Η… καυτή πατάτα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι τι θα κάνει με τον παίκτη που ήταν απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ένα δημοσίευμα του Athletic σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζεται να τον ενεργοποιήσει ξανά, έφερε αντιδράσεις εντός ομάδας. Κυρίως στην γυναικεία ομάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Με ανακοίνωσή του το κλαμπ προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση, χωρίς να το καταφέρει πάντως καθώς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τονίζεται πως είναι υποχρέωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φροντίζει τους υπαλλήλους της, ένας εκ των οποίων είναι και ο Γκρίνγουντ, ενώ τονίζεται και το γεγονός πως είναι στην ομάδα από 7 ετών και συγχρόνως είναι νέος πατέρας.