ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Δρακόντεια μέτρα στην «OPAP Arena» για το ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ Champions League
EUROKINISSI

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στον αποψινό (19/8) αγώνα ρεβάνς της «OPAP Arena», για τον τρίτο προκριματικό του Champions League - Παρουσία εισαγγελέα θα γίνει η αναμέτρηση.

Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια θρηνεί τον χαμό του Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια της επιδρομής χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μόλις λίγες ημέρες μετά, η ΑΕΚ δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της και τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά στο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει πρόληψη και προστασία των πολιτών και των μελών των ομάδων. Γι’ αυτό τον λόγο, εντός κι εκτός της «OPAP Arena» θα υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί, με ορισμένους εξ αυτών να φορούν πολιτικά και θα κάνουν ελέγχουν στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Επίσης, θα γίνουν πτήσεις ελικοπτέρου, πριν από τη σέντρα του ματς, θα υπάρχουν drone, τα οποία θα δίνουν συνεχή εικόνα στη ΓΑΔΑ, ενώ εξονυχιστικός θα είναι ο έλεγχος για όσους πλησιάσουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έχει γνωστοποιήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, οι θύρες της «OPAP Arena» θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από τη σέντρα, ενώ η αναμέτρηση με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα γίνει υπό την παρουσία εισαγγελέα.

Η ώρα και το κανάλι

Η ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό του Champions League είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (19/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport1HD.

Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα όσα γίνουν στο ματς και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr, το οποίο θα βρίσκεται από νωρίς στην «OPAP Arena».

Σχετικές ειδήσεις