ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκλητική απάντηση για το φιλί που δημιούργησε σάλο στην Ισπανία - «Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι»

Προκλητική απάντηση για το φιλί που δημιούργησε σάλο στην Ισπανία - «Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι»

Η απάντηση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο φιλί που έδωσε σε παίκτρια της εθνικής Ισπανίας.

Το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών της ιστορίας της πανηγυρίζει η Ισπανία. Τα κορίτσια των «φούριας ρόχας» πανηγύρισαν έξαλλα την τεράστια επιτυχία τους όπως είναι λογικό. Μαζί και μέλη της αποστολής, αλλά και της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της χώρας.

Κάπου εκεί όμως η κατάσταση έγινε αρκετά περίεργη.

Εδώ και μια μέρα έχει ανοίξει έντονη συζήτηση αναφορικά με την κίνηση του προέδρου της Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων, αγκάλιασε την Τζένι Ερμόσο.

Στη συνέχεια τη φίλησε πρώτα στο μάγουλο και μετά στο στόμα!

Το στιγμιότυπο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, παίρνοντας τη μορφή σκανδάλου στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα η επιθετικός της χώρας απ’ την Ιβηρική, εξέθεσε ακόμη περισσότερο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για αυτό το φιλί.

Η απάντησή της απλή και ξεκάθαρη: «Ε... ναι, δεν μου άρεσε».

Για να έρθει η απάντηση του Ρουμπιάλες, η οποία ωστόσο δημιουργεί νέες αντιπαραθέσεις...

«Ας μην δίνουμε σημασία στους ανόητους και τους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι η κορύφωση μίας στιγμής δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι, δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες.

Ας το αγνοήσουμε κι ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα για χαμένους που δεν μπορούν να δω το θετικό. Ήταν κάτι που έγινε χωρίς κακό υπόβαθρο. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους.

Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι από παράθυρα. Ας προσέξουμε αυτούς που δεν είναι ανόητοι. Δεν έγινε με κακία, αν θέλει ο κόσμος ας χάσει τον χρόνο του σε αυτό» ήταν η απάντηση του Ρουμπιάλες στις επικρίσεις, ανοίγοντας μια νέα συζήτηση για τον τρόπο του.

Διαβάστε επίσης:

Σπαρακτική ιστορία στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία - Της έκρυβαν τον θάνατο του πατέρα της

Σκάνδαλο στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια: Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φίλησε παίκτρια στο στόμα

Μεγάλη πτώση για τον Τσιτσιπά - Δυσκολεύει η προσπάθεια στο US Open

Μεταγραφές: «Βόμβα» στην ΑΕΚ - «Πρώτο φαβορί για τον Σέρχιο Ράμος»!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Κατερίνα Στεφανίδη έτοιμη να επιστρέψει σε «υψηλές πτήσεις»