ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο πιλότος έκανε... Λεωφόρο το αεροπλάνο για Πορτογαλία (vid+pics)

Παναθηναϊκός: Ο πιλότος έκανε... Λεωφόρο το αεροπλάνο για Πορτογαλία (vid+pics)
Intime

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Πορτογαλία ενόψει της αναμέτρησης των playoffs του Champions League με την Μπράγκα, με τον πιλότο της πτήσης να παίζει ασταμάτητα τον ύμνο και συνθήματα από τα μεγάφωνα.

Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (22/8) για την Πορτογαλία.

Εκεί όπου την Τετάρτη (23/8, 22:00) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Μπράγκα για τα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του αναχώρησαν ευδιάθετοι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον πιλότο του αεροσκάφους να κάνει ακόμα πιο ευχάριστη και... γηπεδική την πτήση.

Με το που μπήκαν παίκτες και μέλη του Παναθηναϊκού στο αεροπλάνο άρχισε να παίζει από τα μεγάφωνα ο ύμνος της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε και γνωστό σύνθημα, με τον κόσμο να ενθουσιάζεται.

Ο πιλότος πήρε τον λόγο και λίγο πριν την απογείωση ανέφερε από το μικρόφωνο: «Συγχαρητήρια για την πρόκριση στη Γαλλία. Είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και εύχομαι να πάνε όλα καλά στην Μπράγκα και την Τρίτη στο ΟΑΚΑ να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση. Εγώ σίγουρα θα είμαι στις εξέδρες. Καλή επιτυχία στην ομάδα».

Ο ύμνος έπαιξε ξανά και η αποστολή αναχώρησε με τον καλύτερο τρόπο. Το σημερινό πρόγραμμα των «πρασίνων» περιλαμβάνει τη συνέντευξη Τύπου στις 21:15 και προπόνηση στις 22:00.

Ο μοναδικός που δεν ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό είναι ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο και θα χάσει τα play offs του Champions League, καθώς και τουλάχιστον δύο αγώνες της Super League.

Ο Ούγγρος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας, την τελευταία επί ελληνικού εδάφους και αποκλείστηκε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής πήρε στην Πορτογαλία όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσει μέχρι το βράδυ της Τρίτης (22/8) ποιος από τους Αράο και Σένκεφελντ θα αντικαταστήσει τον Αυστριακό στη λίστα της UEFA και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Μπράγκα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ θα ενισχύσει τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να αγωνιστεί αν χρειαστεί και στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον δικό του μυϊκό τραυματισμό στην αναμέτρηση με την Ντνίπρο.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Απρόοπτη απουσία με Μπράγκα - Με Αράο και Σένκεφελντ στην Πορτογαλία

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Champions League επιστρέφει με ΑΕΚ και άλλες δύο «μάχες»

Τρομακτικό ατύχημα στη Super Formula - «Απογειώθηκαν» δύο μονοθέσια

Σπαρακτική ιστορία στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία - Έκρυβαν 2 μέρες τον θάνατο του πατέρα της

Προκλητική απάντηση για το φιλί που δημιούργησε σάλο στην Ισπανία - «Υπάρχουν περισσότεροι ηλίθιοι»