ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Έλληνες εξωτερικού: Επίσημο! Ο Ντίνος Μαυροπάνος στη Γουέστ Χαμ με φόντο την Ακρόπολη

Ντίνος Μαυροπάνος Γουέστ Χαμ
whufc.com

Μεταγραφές: Ο Ντίνος Μαυροπάνος επιστρέφει στην Premier League, καθώς είναι επίσημα παίκτης της Γουέστ Χαμ.

Η υπόθεση της μεταγραφής του από τη Στουτγκάρδη στα «σφυριά» πέρασε από… σαράντα κύματα, αλλά τελικά είχε αίσιο τέλος.

Την Τρίτη (22/8), η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου διεθνή αμυντικού. Ο αγγλικός σύλλογος επισημοποίησε την απόκτηση του με ένα video, όπου υπήρχαν, μεταξύ άλλων, πλάνα από την Αθήνα και την Ακρόπολη.

Ο Μαυροπάνος, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2028, επιστρέφει στην Premier League, μετά το πέρασμα του από την Άρσεναλ. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε στις δηλώσεις του: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που είμαι πίσω στην Premier League μαζί με τη Γουέστ Χαμ. Είναι πολύ ευχάριστο που έρχομαι σε αυτό το κλαμπ μετά την περσινή κατάκτηση του Europa Conference League και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Μπορώ να υποσχεθώ στους φίλαθλους ότι θα δώσω τα πάντα γι' αυτούς και τη φανέλα».

Ο προπονητής των «Hammers», Ντέιβιντ Μόγες, ανέφερε από την πλευρά του: «Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τον Κωνσταντίνο στη Γουέστ Χαμ. Ψάχναμε να ενισχύσουμε τις επιλογές μας στο κέντρο της άμυνας αυτό το καλοκαίρι, οπότε είναι καλό που φέραμε έναν διεθνή αμυντικό των ικανοτήτων του. Ανυπομονούμε να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα».

Σχετικές ειδήσεις