ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League, Μπράγκα-Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα πριν το τελευταίο για ομίλους - Ώρα και κανάλι

Champions League, Μπράγκα-Παναθηναϊκός: Το πρώτο βήμα πριν το τελευταίο για ομίλους - Ώρα και κανάλι
Intime

Champions League: Μπράγκα και Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για την πρώτη «μάχη» στα play offs της διοργάνωσης, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους.

Ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης των τελευταίων ετών, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκονται στην Πορτογαλία, όπου το βράδυ της Τετάρτης (23/08) στις 22:00 θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα, με μοναδικό στόχο την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, που θα τους επιτρέψει να κουνήσουν και πάλι… σεντόνι στους ομίλους.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Μαρσέιγ, στη διαδικασία των πέναλτι και επόμενο… εμπόδιο είναι αυτό της Μπράγκα. Το «συγκρότημα» του Αρτούρ Ζορζ είχε εύκολο… έργο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες, 3-0 στην Πορτογαλία και 4-1 στην Σερβία.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, το βράδυ της Τρίτης (22/08) με μία προπόνηση στο «Estadio Municipal de Braga», το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/08) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει τα πλάνα του, με τους Φώτη Ιωαννίδη και Σεμπαστιάν Παλάσιος να διεκδικούν θέση, αντί των Αντράζ Σπόραρ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Παράλληλα, ο Σέρβος κόουτς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μπαρτ Σένκεφελντ, μετά τον τραυματισμό του, καθώς πήρε τη θέση του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν στην ευρωπαϊκή λίστα, όπου μετέχει και ο νεοαποκτηθείς Ουίλιαν Αράο αντί του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχουν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Ρουμπέν, Αράο, Βιλένα, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Elite σφυρίχτρα

Από το πιο… ψηλό ράφι είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα play offs του Champions League. Ο λόγος γίνεται για τον Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ και 4ο τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίγκερτ (Γερμανία), και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Η σέντρα στο παιχνίδια Μπράγκα - Παναθηναϊκός έχει οριστεί για το βράδυ της Τετάρτης (23/08) στις 22:00. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Cosmote Sport 2HD, αλλά και το MEGA. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του ματς και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις