ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός της Μαρσέιγ υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση χούλιγκαν

Οπαδός της Μαρσέιγ υπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση χούλιγκαν

Το τραγικό πρόσωπο της οπαδικής βίας, φανερώθηκε και στη Γαλλία με οπαδό της Μαρσέιγ να σώζεται απ’ την έγκαιρη παρέμβαση ιατρικού προσωπικού, έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο μετά από επίθεση που δέχτηκε.

Στην Ελλάδα «πληρώσαμε» ακριβά το τίμημα της οπαδικής βίας. Πριν λίγο καιρό δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης, οπαδός της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα θλιβερά επεισόδια που προκλήθηκαν από Κροάτες χούλιγκαν. Στη Γαλλία, παραλίγο να έχουν την ίδια τραγική κατάληξη, αλλά ευτυχώς ο άνθρωπος σώθηκε.

Ένας οικογενειάρχης φίλαθλος της Μαρσέιγ, υπέστη καρδιακή προσβολή όπως αναφέρουν Γαλλικά ΜΜΕ. Αυτό συνέβη τη στιγμή που δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν της Ναντ. Μαζί του ήταν μέλη της οικογένειάς του και προσπάθησε να τα προστατέψει απ’ τη μανία των χούλιγκαν.

Τότε ήταν που η καρδιά του δεν άντεξε και υπέστη το σοβαρό επεισόδιο. Ευτυχώς η ζωή του σώθηκε μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και ιατρικού προσωπικού, αλλά και την έγκαιρη προσέλευση του ασθενοφόρου που τον πήγε στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του ανέφερε: «Ο σύζυγός μου, θέλοντας να υπερασπιστεί την οικογένειά του, έπαθε καρδιακή προσβολή. Και εδώ πάλι κάποιοι ηλίθιοι δεν είχαν κανένα σεβασμό, selfies μπροστά στο ασθενοφόρο, πάλι βρισιές...».