ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολλανδία: Συγκλονίζει ο Φαν Χάαλ για τη μάχη με τον καρκίνο - «Θαύμα αν θα πάω ξανά μόνος τουαλέτα»

Ολλανδία: Συγκλονίζει ο Φαν Χάαλ για τη μάχη με τον καρκίνο - «Θαύμα αν θα πάω ξανά μόνος τουαλέτα»
EPA/RAMON VAN FLYMEN, ΑΜΠΕ

Ολλανδία: Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση για τη «μάχη» που δίνει με τον καρκίνο έκανε ο Λουίς Φαν Χάαλ που συγκλόνισε.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας, την οποία αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας την Πέμπτη (07/09) στο «Philips Stadium» του Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου για τα προκριματικά του Euro, έδωσε το «παρών» στα βραβεία του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος προπονητής μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από το 2020 και δεν το είχε ανακοινώσει μέχρι τον Απρίλιο του 2022 για να μην επηρεάσει τους παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας του.

«Με εγχείρησαν πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες για να τα βάλουν όλα σε τάξη. Τώρα πρέπει να ανακτήσω τον έλεγχο της δικής μου διαχείρισης του «νερού», ήταν τα πρώτα λόγια του 72χρονου κόουτς στο ESPN.

Και συνέχισε: «Πρέπει να επιστρέψω στις 19 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο και όλα θα ενεργοποιηθούν. Θα ήταν θαύμα αν μπορούσα να ξαναπάω μόνος μου στην τουαλέτα». Ο Λουίς Φαν Χάαλ λάμβανε θεραπείες στο νοσοκομείο τα βράδια, κάνοντας 25 ακτινογραφίες, όπως είχε αποκαλύψει στις συζητήσεις που είχε για ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του.

Σχετικές ειδήσεις