ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βόλος: Τέλος ο Κρούζλιακ για το πέναλτι με ΑΕΚ - «Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, θα τον θυμόμαστε»

Βόλος: Τέλος ο Κρούζλιακ για το πέναλτι με ΑΕΚ - «Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, θα τον θυμόμαστε»
Screenshot - Glomex

Super League: Ο Βόλος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ντομινίκ Κρούζλιακ μετά το πέναλτι που έκανε στο 92' και έκρινε το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τον Βόλο επικρατώντας με 3-2, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, λόγω της αποβολής του Πέτρου Μάνταλου.

Το γκολ που της χάρισε τους τρεις βαθμούς ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, μετά από ένα πέναλτι του Ντομινίκ Κρούζλιακ στο 92', το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νόρντιν Άμραμπατ.

Μάλιστα, αυτή η φάση έβαλε τέλος στην καριέρα του παίκτη στην ομάδα από τη Μαγνησία και τη Super League, μιας και στον Βόλο θεώρησαν αδικαιολόγητη την απόφαση του Σλοβάκου αμυντικού να βγει με το χέρι υψωμένο στη φάση που έκρινε το παιχνίδι.

Από το απόγευμα της Τρίτης (5/9) ο Ντόμινικ Κρούβζλιακ αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Βόλο με την ομάδα της Μαγνησίας να μην του εύχεται καλή συνέχεια, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον Ντομινίκ Κρούζλιακ. Δεν του ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά σίγουρα θα τον θυμόμαστε».

Δείτε τη φάση στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βαθμολογία Super League: Χαμόγελα στους τρεις της Αθήνας, πρώτη γκέλα για ΠΑΟΚ

Βόλος-ΑΕΚ 2-3: Όρθια στις καθυστερήσεις μετά από εκπληκτικό ματς!

ΑΕΚ - Αντίπαλοι Europa League: Νέα «γκέλα» για τον Άγιαξ, «σύννεφα» για τον Στέιν

Μουντομπάσκετ 2023: Η Λιθουανία ξέρανε τις ΗΠΑ - Πρώτη ήττα με 100άρα μετά του 2006 από την Ελλάδα

Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής - Απέδρασαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, «3 στα 3» ο Ολυμπιακός