ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολλανδία - Ελλάδα: Εντυπωσιακή παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στο Αϊντχόφεν (pics)

Ολλανδία - Ελλάδα: Εντυπωσιακή παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στο Αϊντχόφεν (pics)
Intime

Ολλανδία και Ελλάδα κοντράρονται για τα προκριματικά του Euro 2024 με 1.500 Έλληνες φιλάθλους να δίνουν το παρών στο Phillips Stadion του Αϊντχόφεν.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 και στόχος είναι μία θετική εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα.

Η Εθνική ομάδα, με 6 βαθμούς μετά από 3 παιχνίδια βρίσκεται στη 2η θέση πίσω από την Γαλλία που διατηρεί το απόλυτο (12 βαθμοί σε 4 ματς). Οι Ολλανδοί γνωρίζουν ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από μια εντός έδρας νίκη εναντίον της Ελλάδας, θα αυξήσει την πίεση για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Η Ελλάδα θα έχει σημαντική στήριξη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς περίπου 1.500 συμπατριώτες μας αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Phillips Stadion. Η παρουσία τους έγινε αισθητή αρκετή ώρα πριν από τη σέντρα όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πριν από τη σέντρα ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel, που έπληξε τη χώρα μας και κυρίως τη Θεσσαλία.

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος υποφέρει πίσω στην Ελλάδα. Έχουν τη συμπαράστασή μας. Θα κάνουμε απόψε ότι περνάει από το χέρι μας στο παιχνίδι για να τους προσφέρουμε κάτι καλό» ανέφερε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης:

Live, Ολλανδία - Ελλάδα: Η «μάχη» για τα προκριματικά του Euro 2024 στον 2ο όμιλο

Ολλανδία - Ελλάδα: Μήνυμα από Πογέτ πριν από τη σέντρα για τα θύματα της κακοκαιρίας Daniel

Ολλανδία-Ελλάδα: Ρότα και Ρέτσος στο βασικό σχήμα

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικός για ένα ημίχρονο κόντρα στη Τσεντεβίτα, βγήκε η κούραση στο τέλος

Ολυμπιακός: Διεκόπη στο -16 το φιλικό με τον Προμηθέα λόγω τραυματισμών των Πίτερς και Πάπας