ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκε το Μαρόκο-Λιβερία λόγω του φονικού σεισμού

Αναβλήθηκε το Μαρόκο-Λιβερία λόγω του φονικού σεισμού

Δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Μαρόκου με τη Λιβερία, λόγω του εγκέλαδου που έχει αφήσει πίσω τους εκατοντάδες θύματα και βύθισε στο πένθος τη χώρα της βορείου Αφρικής.

Ο σεισμός των 7 ρίχτερ που «χτύπησε» το Μαρόκο, έχει προκαλέσει το θάνατο πολλών εκατοντάδων ανθρώπων. Ο αριθμός δυστυχώς ολοένα και αυξάνεται, τόσο σε νεκρούς όσο και σε τραυματίες. Σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της βορείου Αφρικής, προφανώς το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο που απασχολεί.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 9/9 με αντίπαλο τη Λιβερία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή του Μαρόκου είναι και ο Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση των Μαροκινών αναφέρει:

«Μετά τον σεισμό που καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής σε πολλές περιοχές του Βασιλείου, η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναβολή για μεταγενέστερη ημερομηνία του αγώνα που ήταν ορισμένος για το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 στο Γκραντ Σταντ Ντε Αγκαντίρ. Αυτή η αναβολή αποφασίστηκε σε συνεννόηση με την Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου (CAF)».