ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - Άρης: Στον «αέρα» το ντέρμπι - Το «stop» της Αστυνομίας λόγω ΔΕΘ και η ανατροπή

ΠΑΟΚ - Άρης: Στον «αέρα» το ντέρμπι - Το «stop» της Αστυνομίας λόγω ΔΕΘ και η ανατροπή
Intime

ΠΑΟΚ - Άρης: Ορατό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 4η αγωνιστική της Super league, λόγω της ΔΕΘ και της παρουσίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον… αέρα βρίσκεται το πρώτο ντέρμπι της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, ΠΑΟΚ - Άρης, την Κυριακή (17/09) στις 20:30 στην Τούμπα. Ο λόγος έχει να κάνει με το αίτημα της Αστυνομίας προς τη διοργανώτρια αρχή και τις ομάδες για αναβολή, καθώς το Σαββατοκύριακο (16-17/09) είναι προγραμματισμένη η παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έχει καταθέσει επίσημο έγγραφο στη Super League για την αναβολή, τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα αναβολής, καθώς ο Έλληνας Πρωθυπουργός αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την παρουσία του στην Διεθνή Έκθεση, πριν τη σέντρα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο οι ομάδες, όσο και ο Συνεταιρισμός δεν εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης, ωστόσο, η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ώρες, ίσως και μέρες, καθώς την Τετάρτη (13/09) αναμένεται να γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, μετά την επιστροφή του από το Στρασβούργο.

Σχετικές ειδήσεις