ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ξανά εκτός Λιβάι και Γκατσίνοβιτς, χάνουν το ντέρμπι

ΑΕΚ: Ξανά εκτός Λιβάι και Γκατσίνοβιτς, χάνουν το ντέρμπι

Ένα… θαύμα κυνηγούν Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς για να είναι ετοιμοπόλεμοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού δεν προπονήθηκαν ούτε την Πέμπτη (14/9).

Με σημαντικά προβλήματα θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τις δύο ομάδες. Η Ένωση υποδέχεται στην «OPAP Arena» τους «ερυθρόλευκους», με τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να κυνηγούν ένα… θαύμα μήπως και προλάβουν να είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Κάτι που θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν τελικά συμβεί.

Την Πέμπτη αμφότεροι δεν συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Συνυπολογίζοντας τις προπονήσεις που έχουν χάσει και τις μόλις δύο μέρες που απέμειναν για το μεγάλο παιχνίδι, γίνεται κατανοητό πως πιθανότατα θα δουν το ματς απ’ την εξέδρα.

Μάλιστα η προπόνηση αυτή ήταν σημαντική, καθώς ήταν η πρώτη με όλους τους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα. Κι αυτό γιατί επέστρεψαν οι διεθνείς της Ένωσης που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Φυσικά η χαρά μετριάστηκε από την κατάσταση των Λιβάι και Γκατσίνοβιτς που είναι δύο βασικοί πυλώνες των «κιτρινόμαυρων».