ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ξύλο μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια

Χάος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ξύλο μεταξύ παικτών στα αποδυτήρια
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το κάκιστο ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League έφερε την «έκρηξη» μετά την ήττα από την Μπράιτον. 

Για μια ακόμα χρονιά τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην Premier League με τρεις ήττες σε 5 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 13η θέση και το κλίμα είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Η Μπράιτον, αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, ήταν η τελευταία που έριξε στο καναβάτσο τους «κόκκινους διαβόλους», με τη συγκεκριμένη ήττα να πυροδοτεί μια σειρά από προβλήματα που φαίνεται πως υπάρχουν στο εσωτερικό της ομάδας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», τέσσερις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιάστηκαν στα χέρια μετά το τέλος του αγώνα με την Μπράιτον, με την εικόνα στα αποδυτήρια να μετατρέπονται σε... ρινγκ.

Ο Πορτογάλος Μπρούνο Φερνάντες και αρχηγός της ομάδας τσακώθηκε αρχικά με τον Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ, ενώ στη συνέχεια υπήρχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς Λισάντρο Μαρτίνες και Βίκτορ Λίντελοφ. Πριν η κατάσταση ξεφύγει ολοκληρωτικά, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ μπήκε στη μέση και τους έβαλε στη θέση τους.

Την Τετάρτη (20/09) η αγγλική ομάδα ρίχνεται στη μάχη των ομίλων του Champions League, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν Μονάχου.