ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Άρης - Παναιτωλικός 3-0: Με υπογραφή Μορόν και ιστορικό… κερασάκι από Λάζαρο

Super League
EUROKINISSI

Super League: Ο Λορέν Μορόν πέτυχε δύο τέρματα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πρόσθεσε άλλο ένα (ιστορικό) τέρμα κι ο Άρης επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού.

Τη δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες, όπου παραμένουν αήττητοι, πανηγύρισαν οι «κίτρινοι» με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους.

Ο Άρης συνεχίζει να δείχνει βελτιωμένη εικόνα με τον Έλληνα προπονητή στην τεχνική ηγεσία του. Σε τρεις αγώνες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρούν δύο νίκες και μια ισοπαλία στο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Λορέν Μορόν ήταν και πάλι ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας του και με δύο γκολ την οδήγησε στο «τρίποντο». Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν το τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, το οποίο ήταν και το πρώτο του με τους «κίτρινους».

Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε με αυτό τον τρόπο ένα ασύλληπτο κατόρθωμα, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5. Πριν το αποψινό γκολ που σημείωσε ως παίκτης του Άρη, είχε σκοράρει με τις φανέλες των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Τα γκολ: 22', 55' Μορόν, 85' Χριστοδουλόπουλος
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: -/Πέρες, Οικονόμου
Κόκκινες: -
ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα (87’ Παναγίδης), Βερστράτε (76’ Εμβοντό), Σαμόρα, Σουλεϊμάνοφ (63’ Κάρλσον), Μενέντεθ (76’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν (63’ Πάρντο).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας, Ντουάρτε (83’ Λιάβας), Οικονόμου, Σίλβα, Μπαλντασάρα (61’ Ξενιτίδης), Πέρες, Χουάνπι (83’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (61’ Ντίας), Φεντερίκο Ντουάρτε, Καρέλης.

Σχετικές ειδήσεις