ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Βασικός ο Τζούριτσιτς στους «πράσινους», με Κάλενς η «Ένωση»

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Super League: Δείτε τις επιλογές των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι, το οποίο ρίχνει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού», με τον Γιοβάνοβιτς να επιλέγει στην κορυφή της επίθεσης τον Φώτη Ιωαννίδη.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιλένα, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Πάλμερ-Μπράουν, Γεβντάι, Μλαντένοβιτς, Κλεϊνχεϊσλερ, Τσέριν, Παλάσιος, Αράο, Σπόραρ.

Από την άλλη, ο Αλμέιδα αποφάσισε να ξεκινήσει βασικό τον Αλεξάντερ Κάλενς, στην πρώτη του παρουσία στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή. Ο Περουβιανός αμυντικός θα κάνει ντεμπούτο, όντας ο παρτενέρ του Γεράσιμου Μήτογλου, με δεδομένο ότι απουσιάζει το βασικό αμυντικό δίδυμο (βλ. Βίντα - Μουκουντί)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Αραούχο, Πόνσε, Πισάρο.

Σχετικές ειδήσεις