ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό δεν θα κατέβουμε» - Ξεκάθαροι στην «Ένωση»

Super League, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Αν ανοίξει το πανό δεν θα κατέβουμε» - Ξεκάθαροι στην «Ένωση»

Super League:  Ένα πανό υπέρ των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, απειλεί να τινάξει στον αέρα το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού υπάρχει (σκεπασμένο) ένα πανό, το οποίο αναγράφει «Free the Boys» (σ.σ. Απελευθερώστε τα Παιδιά)

Η αναφορά, φυσικά, είναι για τους «Blue Bad Boys» της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρίσκονται υπό κράτηση λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στην επιδρομή των χούλιγκανς πριν από λίγο καιρό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεκαθάρισαν όλους τους αρμόδιους, ότι σε περίπτωση που ανοίξει το συγκεκριμένο πανό δεν θα αγωνιστούν. Στην «Ένωση» το θεωρούν προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο και γι’ αυτό ενημέρωσαν σχετικά τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους επικεφαλής της αστυνομίας και την εισαγγελέα.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει για τις πληροφορίες που ήθελαν την ύπαρξη τέτοιου πανό, καθώς είναι γνωστό ότι οι οργανωμένοι Παναθηναϊκού και Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι «αδελφοποιημένοι». Όπως φαίνεται η ύπαρξη του δεν αποφεύχθηκε...