ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεχάγκελ και Σάντος στο Top-100 των προπονητών όλων των εποχών - Κορυφαίος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσιον

Ρεχάγκελ και Σάντος στο Top-100 των προπονητών όλων των εποχών - Κορυφαίος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσιον

Οι Ότο Ρεχάγκελ, Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκονται στο Top-100 των πιο επιτυχημένων προπονητών όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Four-Four-Two

Μεγάλο αφιέρωμα στους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών φιλοξένησε στις σελίδες του το διακεκριμένο περιοδικό Four-Four-Two.

Στη λίστα δεν βρίσκεται κάποιος Έλληνας, ωστόσο, περιλαμβάνονται τρεις τεχνικοί οι οποίοι βρέθηκαν στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, δύο εκ των οποίων μάλιστα άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ένας φυσικά είναι ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της με την κατάκτηση του Euro 2004 και βρίσκεται στην 47η θέση της λίστας, ενώ ο δεύτερος είναι ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατετάγη στην 64η θέση.

Στην 90η θέση βρίσκεται ο Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος έκανε σπουδαία πράγματα ως προπονητής σε συλλόγους αλλά απέτυχε παταγωδώς στην Εθνική Ελλάδας.

Κορυφαίος τεχνικός όλων των εποχών αναδείχθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι Ρίνους Μίχελς, Γιόχαν Κρόιφ, Μπιλ Σάνκλι, Πεπ Γκουαρδιόλα, Αρίγκο Σάκι, Ματ Μπάσμπι, Ελένιο Ερέρα, Ερνστ Χάπελ και Βαλερί Λομπανόφσκι.