ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έμπρακτη στήριξη σε Μάγκνουσον - Ανανέωση συμβολαίου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Παναθηναϊκός: Έμπρακτη στήριξη σε Μάγκνουσον - Ανανέωση συμβολαίου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον για έναν ακόμα χρόνο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ισλανδού αμυντικού

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα (25/9) ο Χόρντουρ Μάγκνουσον τραυματίστηκε μετά από μόλις... εννέα δευτερόλεπτα στον αγώνα! Ο άτυχος αμυντικός του «τριφυλλιού», πάτησε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο σε μία εναέρια μονομαχία και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε λίγες ώρες αργότερα πως ο 30χρονος Ισλανδός στόπερ, έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες. Έκανε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος και το Σάββατο (30/09) πήρε εξιτήριο προκειμένου να ξεκινήσει σταδιακά την αποθεραπεία του.

Το συμβόλαιο του Μάγκνουσον ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, με την αναζήτηση ομάδας μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό να είναι δύσκολη για κάθε παίκτη. Σε μια σπουδαία κίνηση έμπρακτης στήριξης, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον παίκτη για την πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, κάτι που θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα και τυπικά.

Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι αυτή η απόφαση αποτελεί χρέος της ομάδας προς τους παίκτες της, όταν αυτοί διανύουν μια τόσο δύσκολη στιγμή στην καριέρα τους. Άλλωστε και στο παρελθόν οι Πράσινοι έχουν προβεί σε ανάλογες κινήσεις.

Να θυμίσουμε πως χθες, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, οι συμπαίκτες του Μάγκνουσον, του αφιέρωσαν το γκολ του Παλάσιος.