ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στη φυλακή ο άλλοτε άσος του «τριφυλλιού», Ντανούτ Λούπου - Video από τη σύλληψή του

Παναθηναϊκός Λούπου
Cristi Preda / GSP

Παναθηναϊκός: Ο Ντανούτ Λούπου, ο οποίος έκανε πέρασμα τεσσάρων ετών από την Ελλάδα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Ο 56χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε την παράβαση στα τέλη Σεπτεμβρίου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών και 10 ημερών.

Ο Λούπου ήταν μαζί με τη σύζυγό του στο Ντουμπάι, για ολιγοήμερες διακοπές κι επέστρεψε στη Ρουμανία, όπου οι αρχές τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, για να τον συλλάβουν.

Ο ίδιος είχε πει μόλις έμαθε για την ποινή του ότι: «Θα φτάσω στη Ρουμανία για να παραδοθώ, όπως υποσχέθηκα. Έρχομαι από το Ντουμπάι. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην γίνει παράσταση στο αεροδρόμιο και να προχωρήσουν κανονικά τα πράγματα. Θα κουβαλήσω τον σταυρό μου, αλλά ελπίζω να μου επιτραπεί να το κάνω με αξιοπρέπεια. Θα εκτίσω την τιμωρία που έλαβα σύμφωνα με το νόμο. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα δεν θα δώσω καμία δήλωση και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Ο Λούπου ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 1990 κι έμεινε για μια σεζόν, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «πράσινους». Στη συνέχεια έπαιξε σε Κόρινθο (1991-93) και ΟΦΗ (1993/94).

Σχετικές ειδήσεις