ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι ζητά πατέρας στρατιώτη που απήχθη από την Χαμάς (vid)

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι ζητά πατέρας στρατιώτη που απήχθη από την Χαμάς (vid)

Συγκλονιστικές ιστορίες οικογενειών που έχουν χωριστεί από τον πόλεμο στο Ισραήλ εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι γονείς του 19χρονου Ρον Σέρμαν, παρακολούθησαν την απαγωγή του από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την Χαμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από το WhatsApp, ο στρατιώτης τους έστειλε μήνυμα που έλεγε: «Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο. Είμαι έτοιμος. Είναι το τέλος. Σας αγαπώ τόσο πολύ. Αντίο». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Ισραηλινού με ρίζες από την Αργεντινή νεαρού, που έκτοτε δεν έχει δώσει ξανά σημεία ζωής.

Ο Άλεξ Σέρμαν, πατέρας του Ρον, που αιχμαλωτίστηκε από την Χαμάς, έκανε έκκληση στον Λιονέλ Μέσι σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.

«Ο γιος μου Ρον, είναι αιχμάλωτος της Χαμάς. Λιονέλ Μέσι, είμαι ο Άλεξ Σέρμαν. Γεννήθηκα στην Αργεντινή. Ο γιος μου ο Ρον, ένας Ισραηλινός στρατιώτης με Αργεντινή υπηκοότητα, βρίσκεται στη Γάζα για μια εβδομάδα με την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.

Δεν ξέρω αν αυτό το βίντεο θα φτάσει σε εσάς, αλλά ως πατέρας, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψει ο γιος μου κοντά μου. Λίγα λόγια σου μπορούν να κάνουν θαύματα για τον Ρον και για όλους τους Αργεντινούς αιχμάλωτους στη Γάζα. Σας αγαπάμε και σας θαυμάζουμε».

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε γρήγορα viral στα social media, με τον Δρ. Άλεξ Σέρμαν να δίνει στη συνέχεια και συνεντεύξεις στα μέσα της Αργεντινής, σε μια προσπάθεια να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να βοηθήσει.

«Είναι δύσκολες μέρες. Η έκκληση στο Μέσι ήταν μια αυθόρμητη κίνηση και πιστεύω ότι θα φτάσει σε εκείνον. Είναι ένα άτομο με μεγάλη επιρροή και μπορεί να κάνει ένα θαύμα», είπε σχετικά.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνι Άλβες: Έτοιμος να δηλώσει ένοχος ο Βραζιλιάνος με προτροπή της Ινές Γκουαρντιόλα

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το μεγάλο ερωτηματικό στον αθλητισμό

Διαψεύδει ο Σανάμπρια πως έφτυσε τον Λιονέλ Μέσι – «Δέχομαι πολλές απειλές»

Παναθηναϊκός: October Pass με έκπτωση 20% για Μακάμπι και Μπασκόνια