ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Euro 2024, Ελλάδα – Ολλανδία: Ο λόγος για την εικόνα του αγωνιστικού χώρου στην «OPAP Arena»

Ελλάδα - Ολλανδία Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου της «OPAP Arena» σχολιάστηκε, μετά το τέλος της αναμέτρησης Ελλάδα – Ολλανδία, αλλά ο λόγος είναι συγκεκριμένος.

Οι Ολλανδοί εξέφρασαν παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, μετά τη νίκη που πήραν στον «τελικό» με την Ελλάδα.

«Είδες τον αγωνιστικό χώρο. Είναι φρικτός. Είναι απίστευτο που επιτρέπεται ακόμα σε αγώνες τέτοιου επιπέδου», ήταν το σχόλιο του Φαν Ντάικ, ενώ ο Βέγκχορστ ανέφερε ότι: «Ήταν ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος στον οποίο έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο».

Το γήπεδο βρίσκεται εν μέσω διαδικασία επισποράς, γι’ αυτό κι είχε αυτή την εικόνα. Όσον αφορά την σκατάσταση ως playability, είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες μετρήσεις που πιστοποιούσαν ότι είναι μια χαρά.

Όσον αφορά στη διαδικασία επισποράς, ακολουθείται παντού και γίνεται για το χειμερινό κομμάτι της σεζόν και παράλληλα να λυθούν ζητήματα που υπήρχαν.

Χρονικά η διαδικασία πηγαίνει βάσει πλάνου, έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι «χαλί» στο επόμενο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, στις 30 Οκτωβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι υπεύθυνοι είχαν γνωστοποιήσει εξ αρχής για την εικόνα του γηπέδου στην αναμέτρηση της Εθνικής, ενώ η διεξαγωγή του αγώνα, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

Σχετικές ειδήσεις