ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρρες: Πρόβλημα στατικότητας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού - Στον «αέρα» ο αγώνας κόντρα στον Άρη

Σέρρες: Πρόβλημα στατικότητας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού - Στον «αέρα» ο αγώνας κόντρα στον Άρη
Intime

Στον «αέρα» βρίσκεται το παιχνίδι Πανσερραϊκός - Άρης για την 8η αγωνιστική της Super League, καθώς το Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών κρίθηκε ακατάλληλο, έπειτα από μελέτη που διαπίστωσε πρόβλημα στατικότητας των εξεδρών.

Κλειστό επ’ αόριστον θα μείνει το γήπεδο του Πανσερραϊκού, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την Πέμπτη (19/10), από την αρμόδια αρχή, λόγω πρόβλημα στατικότητας των εξεδρών.

Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι των «Λιονταριών» των Σερρών με τον Άρη, που έχει προγραμματιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) στις 20:00 είναι στον… αέρα, μια και οι επιλογές που υπάρχουν για να φιλοξενήσουν την αναμέτρηση είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα η αναβολή να είναι το πιο… ορατό σενάριο.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Τούμπα, την οποία είχε χρησιμοποιήσει ο Πανσερραϊκός την 3η αγωνιστική, καθώς την Κυριακή (22/10) είναι προγραμματισμένο το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για την 8η στροφή του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες… εναλλακτικές είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο και οι «Ζωσιμάδες», καθώς ο Βόλος «δοκιμάζεται» στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τη Λαμία στη Φθιώτιδα, αντίστοιχα. Όμως, η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες ώρες από τη Super League.

Σχετικές ειδήσεις