ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Ελεύθερος και ο πατέρας του Λουίς Ντίαζ - Νεκροί δύο από τους απαγωγείς

Λίβερπουλ: Ελεύθερος και ο πατέρας του Λουίς Ντίαζ - Νεκροί δύο από τους απαγωγείς
Twitter

Λίβερπουλ: Ελεύθερος αφέθη ο πατέρας του Λουίς Ντίαζ, Λουίς Μανουέλ, έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας και την ανταλλαγή πυρών με τους απαγωγείς, δύο εκ των οποίων έπεσαν νεκροί.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα και σύμφωνα με τα οποία, μερικές ώρες μετά την απαγωγή των γονιών του άσου της Λίβερπουλ και της απελευθέρωσης της μητέρας του, Σιλένις Μαρουλάντα, ελεύθερος αφέθη και ο πατέρας του παίκτη, Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ελευθερώθηκε από την Αστυνομία, σε επιχείρηση που έγινε στην περιοχή «Λος Μπαρανκόνες», που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, οι απαγωγείς θέλησαν να τον φυγαδεύσουν.

Νωρίτερα, η μητέρα του Λουίς Ντίαζ, Σιλένις Μαρουλάντα, αφέθη ελεύθερη, έπειτα από την πρώτη καταδίωξη με τους απαγωγείς και επέστρεψε στο σπίτι της και την οικογένειά της.

Σύμφωνα με φίλο του ποδοσφαιριστή, όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στις 17:30 (τοπική ώρα) όταν τέσσερις άγνωστοι πλησίασαν το βαν που οδηγούσαν οι γονείς του παίκτη και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να μπουν στο ίδιο όχημα που είχαν πλέον τον έλεγχο και κατευθύνθηκαν προς αγροτική περιοχή.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη. Περίπου μία ώρα αργότερα η μητέρα του Λουίς Ντίαζ αφέθη ελεύθερη και το ίδιο έγινε και με τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ, λίγες ώρες αργότερα.

Σχετικές ειδήσεις