ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Ώρες αγωνίας για Λουίς Ντίας - Απήχθησαν οι γονείς του | Αφέθηκε ελεύθερη η μητέρα του

Λίβερπουλ: Ώρες αγωνίας για Λουίς Ντίας - Απήχθησαν οι γονείς του | Αφέθηκε ελεύθερη η μητέρα του
EPA/ADAM VAUGHAN, ΑΜΠΕ

Λίβερπουλ: Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του Λουίς Ντίας, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (28/10) άγνωστοι απήγαγαν τους γονείς του, αφού πρώτα τους ακινητοποίησαν το όχημα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Κολομβίας, οι γονείς του άσου των «Reds» επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους, στην πόλη Μπαράνκας, που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της χώρας, όταν και σταμάτησαν σε βενζινάδικο. Μοτοσικλετιστές τους απείλησαν με όπλα και τους ανάγκασαν να επιβιβαστούν σε βαν που ήταν στο σημείο.

Σχεδόν άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές της περιοχής και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό τους. Έπειτα από περίπου μία ώρα, η μητέρα του Λουίς Ντίας, Σιλένις Μαρουλάντα, αφέθηκε ελεύθερη και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Κολομβίας, Γκουστάβο Πέτρο, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Η μητέρα του Λουίς Ντίας διασώθηκε στην επιχείρηση στο Μπαράνκς και συνεχίζουμε να αναζητούμε τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ Ντίας».

Αντίθετα, ο πατέρας του 24χρονου ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, αγνοείται και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας παραμένει στα… χέρια των απαγωγέων.

Σχετικές ειδήσεις