ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Ο Ζότα αφιέρωσε το γκολ του στον Λουίς Ντίαζ - Το δράμα του παίκτη με τους γονείς του

Λίβερπουλ: Ο Ζότα αφιέρωσε το γκολ του στον Λουίς Ντίαζ -  Το δράμα του παίκτη με τους γονείς του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Λίβερπουλ: Ο Ντιόγκο Ζότα σκόραρε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και πανηγύρισε με φανέλα του Λουίς Ντίαζ, ο οποίος περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας μετά την απαγωγή των γονιών του. 

Στη σκιά του δράματος που ζει ο Λουίς Ντίαζ με την απαγωγή των γονιών του, η Λίβερπουλ αγωνίζεται κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κολομβιανός έμεινε φυσικά εκτός αποστολής, αλλά όλων των μυαλό είναι στον συμπαίκτη τους, με την ελπίδα να είναι ασφαλής όλη η οικογένειά του.

Κάτι που έδειξε και ο Ντιόγκο Ζότα, όταν άνοιξε το σκορ στο 31' και έσπευσε να πάρει μια φανέλα του Ντίαζ και να την σηκώσει στον αέρα, σε μια ένδειξη συμπαράστασης.

Διασώθηκε η μητέρα του, αγνοείται ο πατέρας του

Σύμφωνα με φίλο του ποδοσφαιριστή, όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) στις 17:30 (τοπική ώρα) όταν τέσσερις άγνωστοι πλησίασαν το βαν που οδηγούσαν οι γονείς του παίκτη και με την απειλή όπλου τους ανάγκασαν να μπουν στο ίδιο όχημα που είχαν πλέον τον έλεγχο και κατευθύνθηκαν προς αγροτική περιοχή.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές, με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη. Περίπου μία ώρα αργότερα η μητέρα του Λουίς Ντίαζ, Σιλένις Μαρουλάντα, αφέθη ελεύθερη.

Νωρίτερα, υπήρξε δημοσίευμα της «Daily Mail», σύμφωνα με το οποίο, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή ελευθερώθηκε από την Αστυνομία, σε επιχείρηση που έγινε στην περιοχή «Μπαράνκας», που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Βενεζουέλα όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, οι απαγωγείς θέλησαν να τον φυγαδεύσουν, δύο εκ των οποίων έπεσαν νεκροί.

Κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, με τον πρόεδρο της Κολομβίας, Γκουστάβο Πέτρο, να δηλώνει: «Σε μια επιχείρηση στο Μπαράνκας, η μητέρα του Λουίς Ντίαζ διασώθηκε, συνεχίζουμε την έρευνα για τον πατέρα του».