ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Άργησε να «μπει» στο παιχνίδι, «καθάρισε» εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο

Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Άργησε να «μπει» στο παιχνίδι, «καθάρισε» εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Άρης με καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης, σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη του και ανέβηκε στην 6η θέση.

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τα γκολ των Σάπι Σουλεϊμάνοφ (55’) και Αλβαρο Ζαμόρα (75’) έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Άκη Μάντζιου που δεν απειλήθηκε από τους Ηπειρώτες. Οι οποίοι, ανάμεσα στα γκολ, έχασαν με δεύτερη κίτρινη τον Φεντερίκο Τζίνο (61’) κι έμειναν καθηλωμένοι στην ουρά της κατάταξης, έχοντας να πανηγυρίσουν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Βερστράτε – Τζίνο.

Κόκκινες: Τζίνο (61’)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φερράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (34’ Μοντόγια), Νταρίντα (88’ Πάρντο), Βερστράτε, Παναγίδης (62’ Μενέντεζ), Σουλεϊμάνοφ (88’ Τζούρασεκ), Κάρλσον (61’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (83’ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (71’ Μπάλαν), Τζίμας (83’ Εφορντ), Ροσέρο (83’ Κιάκος).