ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Προστατέψτε την ομάδα, μην ταξιδέψετε στη Λαμία» - Παραμένει εκτός ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός Χουάνκαρ
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να μην ταξιδέψει στη Λαμία – Εκτός προπόνησης έμεινε και την Τετάρτη (1/11) ο Χουάνκαρ.

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη έξοδο στη Λαμία, για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να μην διαθέσουν εισιτήρια κι οι «πράσινοι» κάλεσαν τους φίλους τους να μην πάνε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στη Λαμία για την προσεχή σαββατιάτικη αναμέτρηση, από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια και να μη φιλοξενήσει κόσμο από τον εκάστοτε αντίπαλό της. Διανύουμε μία περίοδο που η παραμικρή αφορμή θα προξενήσει ζημία στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε χαρά σε όσους προσπαθούν να την πλήξουν. Επομένως, ουδείς ταξιδεύει στη Λαμία για τον αγώνα!».

Ατομικό ο Βιλένα, αμφίβολος και για Ρεν ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ παραμένει εκτός προπονήσεων, μετά την κροτίδα που δέχθηκε στο ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός θα είναι δεδομένα απών από το ματς του Σαββάτου (4/11) στο «Αθ. Διάκος», ενώ είναι αμφίβολος και για το ματς με τη Ρεν, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Ο Βιλένα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ την Πέμπτη (2/11) θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς. Τη θεραπεία τους συνεχίζουν οι Έρικ Πάλμερ – Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Σχετικές ειδήσεις