ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναχωρούν την ίδια μέρα οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος»: Αναχωρούν την ίδια μέρα οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού
Intime

Σε επιφυλακή βρίσκονται η Ελληνική Αστυνομία και οι υπεύθυνοι του «Ελευθέριος Βενιζέλος», εξαιτίας της δεδομένης συνύπαρξης οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, την ερχόμενη Τετάρτη (8/11). 

Αντιμέτωποι με μια κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους βρίσκονται η Ελληνική Αστυνομία και οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα ταυτόχρονα παιχνίδια των τριών ομάδων του λεκανοπεδίου της Αττικής (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός) για το Europa League, είχαν αρχικά προκαλέσει ανησυχία για τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους και το γεγονός ότι δύο εξ αυτών θα παίζουν την ίδια μέρα.

Εν τέλει, όμως, προκύπτει σοβαρός κίνδυνος και για τα εκτός έδρας παιχνίδια! Ειδικότερα, έχει σημάνει «συναγερμός» για την Τετάρτη (8/11), όταν και μεγάλος όγκος οπαδων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν με προορισμό δύο εκ των πιο δημοφιλών προορισμών στην Ευρώπη.

Αυτοί του Τριφυλλιού θα ταξιδεύουν για το Παρίσι, μέσω του οποίου θα μεταβούν στο Ρεν για το παιχνίδι της Πέμπτης (9/11) και αυτοί των Πειραιωτών για το Λονδίνο και την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ την ίδια μέρα (9/11).

Οι πτήσεις για αυτές τις δύο πόλεις είναι πολλές κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε θεωρείται δεδομένο πως θα συνυπάρξουν φίλοι των δύο «αιωνίων» αντιπάλων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει περίπου 1.500 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Ρεν, ενώ ο Ολυμπιακός περίπου 1.300. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σχεδόν κοινές θα είναι και οι αναχωρήσεις των δύο ομάδων, με τους «πράσινους» να «πετάνε» στις 10:00 το πρωί και τους «ερυθρόλευκους» να ακολουθούν λίγα λεπτά αργότερα.

Σχετικές ειδήσεις