ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο το ντέρμπι της Super League, αν δεν αλλάξει η ποινή των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Super League
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στη Super League, σε περίπτωση που δεν αλλάξει η ποινή των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για τους «ερυθρόλευκους».

Το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί με κόσμο, ωστόσο η ομάδα του Πειραιά δεν θα αποφύγει να δώσει ένα ντέρμπι δίχως κόσμο, αν δεν αλλάξει η ποινή του.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (4/11), αποφασίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση (από την Επιτροπή Εφέσεων) για να επιβληθεί η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται τη Δευτέρα (6/11) κι αν δεν αλλάξει η τιμωρία των δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, τότε, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στο γήπεδο τους, μετά από τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει κι η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για τη 12η αγωνιστική.

Σχετικές ειδήσεις