ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Γράφει ιστορία κόντρα στον «Δικέφαλο» ο Φορτούνης

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Γράφει ιστορία κόντρα στον «Δικέφαλο» ο Φορτούνης
Eurokinissi

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Κοντά σε μία ιστορική επίδοση βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το απόγευμα της Κυριακής (05/11) το φαληρικό γήπεδο θα φιλοξενήσει το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Σ’ αυτά τα ματς, η νίκη δεν έχει μόνο βαθμολογικά οφέλη, αλλά και κυρίως ψυχολογικά, καθώς το πρεστίζ του νικητή θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Παράλληλα, το εν λόγω ματς μπορεί να αποδειχθεί ιστορικό για τον Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι από τους κύριους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη και κόντρα στον ΠΑΟΚ κυνηγά ένα σημαντικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος «χρεάζεται» μόλις μία ασίστ, ούτως ώστε να περάσει μόνος πρώτος στην σχετική λίστα του Ολυμπιακού, αφού αυτή τη στιγμή μετράει 95 ασίστ, όσες έχει και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Μάλιστα, ο Κώστας Φορτούνης «έπιασε» τον Σερβοέλληνα άσο στην πρώτη θέση, στο εκτός έδρας ματς με την Μπάτσκα Τόπολα, στο οποίο βρέθηκε στις εξέδρες ο «Τζόλε» και το παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν.

Έτσι, στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναζητά μία ασίστ, ενώ απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Κώστας Φορτούνης μετράει 6 τελικές πάσες σε 19 ματς.

Σχετικές ειδήσεις