ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γουέιν Ρούνεϊ: «Έπινα αλκοόλ μέχρι να λιποθυμήσω» - Συγκλονίζει ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γουέιν Ρούνεϊ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
EPA/PETER POWELL

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο θρύλος της ομάδας, Γουέιν Ρούνεϊ συγκλόνισε με όσα είπε για την εξάρτηση του στο αλκοόλ.

Ο νυν προπονητής της Μπέρμιγχαμ φιλοξενήθηκε στο podcast του Ρομπ Μπάροου, όπου κλήθηκε να μιλήσει τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του.

Όπως ανέφερε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είχα πολλές διαφορετικές προκλήσεις, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κι η απελευθέρωσή μου από τα προβλήματα ήταν το αλκοόλ».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι: «Όταν ήμουν στις αρχές του 20ου έτους της ηλικίας μου, περνούσα μερικές μέρες στο σπίτι και δεν έβγαινα. Έπινα σχεδόν μέχρι να λιποθυμήσω. Δεν ήθελα να είμαι γύρω από ανθρώπους γιατί μερικές φορές νιώθεις αμήχανα και μερικές φορές σαν να έχεις απογοητεύσει τους ανθρώπους».

Επίσης, ο Ρούνεϊ, είπε: «Τελικά, δεν ήξερα πώς αλλιώς να το αντιμετωπίσω, οπότε επέλεξα το αλκοόλ για να προσπαθήσω να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί για να μιλήσω, αλλά επέλεξα να μην το κάνω και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω εγώ. Όταν το κάνεις αυτό και δεν παίρνεις τη βοήθεια και την καθοδήγηση άλλων, μπορείς πραγματικά να είσαι σε χαμηλά επίπεδα και εγώ ήμουν εκεί. Ευτυχώς τώρα δεν φοβάμαι να πάω και να μιλήσω με ανθρώπους για κάποια θέματα που μπορεί να έχω».

Σχετικές ειδήσεις