ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Άλλαξε γνώμη η UEFA; Νέες φήμες για πρόσκληση στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
EPA/JIJI PRESS JAPAN

Champions League: Νέες φήμες ότι η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο να προσκαλέσει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Είναι ένα ενδεχόμενο, το οποίο είχε αποκλείσει ο πρόεδρος της, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Το «Football Talk» (όπως κι άλλοι ευρωπαϊκοί ποδοσφαιρικοί λογαριασμοί) επικαλούμενο τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο, Αλί Αλ Χαρμπί, αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εξετάζει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το δημοσίευμα, αφορμή αποτελεί το γεγονός ότι η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρείται ένας από τους τρεις πιο δημοφιλείς συλλόγους στον κόσμο.

Πλέον, απομένει να δούμε αν όλα τα παραπάνω είναι ακόμα μια φήμη χωρίς βάση ή η UEFA άλλαξε γνώμη και ψάχνεται για το συγκεκριμένο «άνοιγμα» προς τη Σαουδική Αραβία των «πετροδόλαρων».

Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες, ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας να αγωνιστούν στο Champions League.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι: «Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας δεν θα παίξουν ποτέ στο Champions League ή σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Σχετικές ειδήσεις