ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Στον... αέρα το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ λόγω γηπέδου | Η αλλαγή έδρας και ο Άρης

Super League: Στον... αέρα το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ λόγω γηπέδου | Η αλλαγή έδρας και ο Άρης
Eurokinissi

Super League: Εν αμφιβόλω τίθεται η αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, με πιθανό σενάριο την αλλαγή έδρας.

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στις τάξεις του Πανσερραϊκού οι εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση του προβλήματος για την καταλληλότητα του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών. Οι άνθρωποι του σταδίου συνεχίζουν τις διαδικασίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ωστόσο, το ματς με τον ΠΑΟΚ, που έχει οριστεί για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου είναι στον… αέρα.

Μέχρι στιγμής, το γήπεδο έχει πάρει προσωρινή άδεια λειτουργίας για έναν μήνα, με τα δύο πέταλα να είναι ανοικτά. Ωστόσο, οι ημερομηνίες… πιέζουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μετάθεσης της έδρας του εν λόγω ματς και να γίνει στην Τούμπα και αυτό του β’ γύρου να διεξάγεται στις Σέρρες.

Ωστόσο, σε ενδεχόμενο που αλλάξει η έδρα, θα πρέπει η Super League να αποφασίσει για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του ματς, καθώς την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 20:30 έχει οριστεί η αναμέτρηση Άρης - Παναθηναϊκός στο «Κλ. Βικελίδης».

Σχετικές ειδήσεις