ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Επίθεση με γκαζάκια στο κατάστημα του διαιτητή, Ανδρέα Γκάμαρη

Super League: Επίθεση με γκαζάκια στο κατάστημα του διαιτητή, Ανδρέα Γκάμαρη
Eurokinissi

Super League: Επίθεση με γκαζάκια δέχθηκε το κατάστημα που διατηρεί ο Ανδρέας Γκάμαρης, διαιτητής στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, το βράδυ της Τετάρτης (15/11).

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Αθηναίος διαιτητής, Ανδρέας Γκάμαρης, που βρίσκεται στον πίνακα των ρέφερι της Super League, καθώς άγνωστοι έκαναν επίθεση με γκαζάκια στο κατάστημα λευκών ειδών που διατηρεί στο Περιστέρι. Μάλιστα, στο ίδιο κτήριο βρίσκεται και η οικεία του διαιτητή.

Σύμφωνα με την ασφάλεια, άγνωστοι έσπασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος και τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια και κροτίδα. Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές. Αυτή τη στιγμή, η έρευνα γίνεται σε δύο άξονες, αρχικά το κίνητρο να ήταν οπαδικό και κατά δεύτερον κάποιος εκβιασμός, αφού διατηρεί κατάστημα.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εκβιαστών και το Τμήμα Δυτικής Αττικής, ενώ ο Ανδρέας Γκάμαρης φέρεται να τόνισε στους Αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο: «Δεν έχω απειληθεί ποτέ, δεν έχω δει σε βάρος μου καμία υβριστική επίθεση, δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό».