ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Φωτογράφιση και μήνυμα στα... πρότυπα του Παναθηναϊκού (pics)

Μπαρτσελόνα: Φωτογράφιση και μήνυμα στα... πρότυπα του Παναθηναϊκού (pics)
Instagram

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ευαισθητοποίησης για όλους, στη μάχη κατά των ανδρικών ασθενειών (Movember) και η Μπαρτσελόνα μιμήθηκε τον Παναθηναϊκό στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Το δικό της μήνυμα στη μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη και γενικότερα κατά των ανδρικών ασθενειών, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων, έστειλε η Μπαρτσελόνα.

Και το έκανε παρουσιάζοντας τους παίκτες της ομάδας όπως δεν τους έχουμε συνηθίσει. Ο Γκάβι, ο Πέδρι, ο Λεβαντόφσκι και τα άλλα αστέρια των «μπλαουγράνα» εμφανίστηκαν με μουστάκι για να «υπηρετήσουν» το κίνημα Movember, το οποίο έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των ανδρών στον αγώνα κατά των ασθενειών, όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη και των όρχεων.

Κάτι ανάλογο είχε κάνει πριν από λίγο καιρό και ο Παναθηναϊκός, με τον Φώτη Ιωαννίδη να κρατά μια μπάλα σε μια φωτογραφία που είχε το εξής σχόλιο: «Got balls, check them».

Το Movember δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό του "Mo" (moustache) και του November και καθιερώθηκε το 2003 με στόχο να παροτρύνει κάθε Νοέμβριο τους άνδρες να αφήσουν μουστάκι, προκειμένου να κινητοποιηθούν όλο και περισσότεροι κατά των ανδρικών ασθενειών, όπως ο καρκίνος του προστάτη,