ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος με βίντεο από το Βραζιλία - Αργεντινή: Ο Ντι Μαρία φτύνει οπαδούς που του επιτέθηκαν

Σάλος με βίντεο από το Βραζιλία - Αργεντινή: Ο Ντι Μαρία φτύνει οπαδούς που του επιτέθηκαν
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι άσχημες εικόνες από τα επεισόδια στο Βραζιλία - Αργεντινή συνεχίζονται με νέο βίντεο να δείχνει τον Άνχελ Ντι Μαρία να «απαντά» στα φτυσίματα των οπαδών. 

Η Αργεντινή πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 μέσα στο «Μαρακανά» επί της Βραζιλίας, επαναλαμβάνοντας τον θρίαμβο του 2021 για το Κόπα Αμέρικα. Αυτή τη φορά η νέα επιτυχία του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του ήρθε για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ωστόσο, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από μεγάλης έκτασης επεισόδια στις εξέδρες, που είχαν ως αποτέλεσμα την μισάωρη καθυστέρηση της σέντρας, με τους Αργεντινούς να αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων υπήρξε μεγάλη ένταση στην κερκίδα όπου υπήρχαν οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Εκεί βρέθηκαν και οι παίκτες, προσπαθώντας να ηρεμήσουν τους φιλάθλους, αλλά και να σταματήσουν τους αστυνομικούς από τη χρήση άσκοπης βίας.

Μάλιστα, με προτροπή του Λιονέλ Μέσι οι ποδοσφαιριστές της Αλμπισελέστε αποχώρησαν για τα αποδυτήρια. Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης, ένας οπαδός τράβηξε βίντεο με την ένταση που δημιουργήθηκε και είχε ως πρωταγωνιστή τον Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα και οι συμπαίκτες του δέχτηκαν επίθεση από φτυσίματα και βρισιές, με τον ίδιο να απαντά ανάλογα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.