ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Απάντησε στα σενάρια για απιστία με βόλτα στη Disney - Τι λέει η κολλητή της Αντονέλα

Λιονέλ Μέσι: Απάντησε στα σενάρια για απιστία με βόλτα στη Disney - Τι λέει η κολλητή της Αντονέλα
SCREENSHOT - VIDEO

O Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στη Disney World με τη σύζυγό του Αντονέλα και τα παιδιά τους, παρά το δημοσίευμα για απιστία με γνωστή δημοσιογράφο.

«Άναψε» φωτιές ένα δημοσίευμα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα μετά από 15 χρόνια σχέσης με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

Ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ωστόσο, φαίνεται να μην ασχολείται με τα σενάρια, καθώς βρίσκεται με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη Disney World στη Φλόριντα.

Οπως ήταν φυσικό, ο Λιονέλ Μέσι εντοπίστηκε από τους απανταχού θαυμαστές του, με τον αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Παράλληλα, στην Αργεντινή αναφέρουν ότι το δημοσίευμα για την απιστία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εκτιμούν πως οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν ξεπεράσει την ήττα στο Μαρακανά και προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση.

Το ίδιο έκανε και η κολλητή φίλη της Αντονέλα, η Ντανιέλα Σέμαν.

Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, Σεσκ Φάμπρεγας, σχολιάζοντας το δημοσίευμα έγραψε στα social media: «Τι δημοσίευση είναι αυτή που δεν έχει νόημα… και δεν έχει τίποτα σωστό».