ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: «Από τις πιο αγαπητές μορφές της ιστορίας μας» - Την Πέμπτη η κηδεία του Αντώνη Παραγιού

ΑΕΚ
Intime News

AEK: Η «οικογένεια» της «Ένωσης» και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πει την Πέμπτη (30/11) το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Παραγιό.

Ο Παραγιός, ο οποίος ήταν ο γηραιότερος από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη (28/11), σε ηλικία 94 ετών.

Επίσης, ήταν ένας από τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας που τιμήθηκαν στα εγκαίνια της «OPAP Arena» στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (30/11) στις 11 το πρωί στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης.

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ σε ανακοίνωση της αποχαιρέτησαν «μία από τις πιο αγαπητές μορφές της ιστορίας μας». Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη μία από τις πιο αγαπητές μορφές της ιστορίας μας. Ο Αντώνης Παραγιός έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών, αφήνοντάς μας με την ανάμνηση της καλοσύνης του και του γλυκού του χαμόγελου. Ήταν ένας από τους μεγάλους αμυντικούς της ΑΕΚ και των εθνικών ομάδων στα μεταπολεμικά χρόνια και στη δεκαετία του '50 και θα είχε κάνει ακόμα πιο μεγάλη καριέρα, αν δεν είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού το 1957.

Ήταν ο γηραιότερος πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ενώ ήταν ένας από τους παλαίμαχους που τιμήθηκαν από την ΠΑΕ με τη συμμετοχή τους στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων της OPAP ARENA στις 30/9/2022. Το περασμένο καλοκαίρι έχασε τη σύντροφο της ζωής του Κούλα, ενώ σήμερα το πρωί, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, πρόλαβε να πληροφορηθεί για τα δισέγγονά του που ήρθαν στη ζωή. Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ συμμετέχουν στο πένθος της οικογένειας του αγαπημένου μας Αντώνη».

Σχετικές ειδήσεις