ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνεται η πώληση στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ολοκληρώνεται η πώληση στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η επένδυση 1,25 δισεκατομμυρίων λιρών του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται τελικά να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πηγές επιβεβαίωσαν στην Daily Mail ότι η απόκτηση του 25% του συλλόγου από την οικογένεια Γκλέιζερ αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της εβδομάδας.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος θα αγοράσει το 25% των μετοχών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς και το 25% των μετοχών των Γκλέιζερ που έχουν μεγαλύτερα δικαιώματα ψήφου. Όπως αναφέρουν, ωστόσο, θα επενδύσει επιπρόσθετα ένα ποσό της τάξης των 245 εκατομμυρίων λιρών στον σύλλογο για να αναβαθμίσει το Ολντ Τράφορντ και το προπονητήριο στο Κάρινγκτον.

Η άφιξη του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον Τεν Χαγκ, καθώς ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται υπ' ατμόν μετά την άθλια εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Νιούκαστλ.

Εξάλλου, η τύχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League θα κριθεί την άλλη Τρίτη (12/12), όταν θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου με μόνο στόχο τη νίκη, αν και εξαρτάται από το αποτέλεσμα της άλλης αναμέτρησης του ομίλου μεταξύ της Γαλατασαράι και της Κοπεγχάγης.