ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Χαιρετίζουμε την απόφαση, οι διαιτητές να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο»

Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Παναθηναϊκός: Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της τονίζει ότι στηρίζει την απόφαση των διαιτητών να δηλώσουν κώλυμα για τα ματς της 14ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι ρέφερι της «μεγάλης» κατηγορίας προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη στήριξη της και κάλεσε τους διαιτητές να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την επόμενη αγωνιστική, μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του, που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου.

Προκειμένου, η απόφαση τους να αποτελέσει έναυσμα για ουσιαστική κάθαρση στο ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οιασδήποτε μορφής βία ή πίεση σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων τους απο οιαδήποτε ομάδα ή παράγοντα, να καταθέσουν άμεσα τα σχετικά γεγονότα στην έρευνα που διεξάγεται από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Αν σιωπήσουν και μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητοι οι δράστες των απειλών και της βίας εις βάρος τους, είναι απολύτως βέβαιο ότι τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν αμείωτα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας και της διαφθοράς».

Σχετικές ειδήσεις