ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ολυμπιακός: Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα

Super League, Ολυμπιακός: Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα

Super League: Ο Αντιεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον Βόλο.

Σε απολογία για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα της Super League κόντρα στον Βόλο κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Οι Πειραιώτες διώκονται για δυσφήμιση των ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων και κινδυνεύουν με βαρύ πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι στο πλαίσιο του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη την 03-12-2023 για την 13η αγωνιστική της Super League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.".

Σχετικές ειδήσεις